Dobrodosli
Kupovna Korpa din.0.00

Nemate artikala u vašoj korpi.

O Pollino D.O.O. kompaniji

POLLINOPreduzeće je osnovano privatnim kapitalom 1991. godine i u početku se bavilo repromaterijalima za obućarstvo.

 

Proizvodnja dečije obuće ( dečije cipelice, baletanke, cipele za prohodavanje, poluotvorene i otvorene cipele, čizme, patofne, patike ) je pokrenuta 1996. god. Godine koje su sledile donosile su stalni uspon kako u oblasti proizvodnje tako i u oblasti trgovine dečijom obućom, a ime POLLINO je postalo sinonim kvaliteta i priznati srpski brend.

Neosporan kvalitet, prirodni materijali, anatomski uložak za pravilan razvoj dečijeg stopala i prevenciju deformiteta, kao i vrhunski dizajn opredelili su armiju zadovoljnih potrošača da postanu i ostanu stalni kupci obuće POLLINO.

Kao lider u ovoj oblasti danas preduzeće POLLINO proizvodi oko 100 000 pari cipela godišnje u veličinama od broja 17 - 40.

Godine 2006.otvorena je nova fabrika u Šimanovcima površine 3000 m2. Veleprodajna mreža sa 50 odabranih kupaca kao i maloprodajna mreža koja se neprestano širi obezbeđuju potpunu pokrivenost domaćeg tržišta. Pollino je uložio znatne napore i na izvoznom planu godinama učestvujući na poznatim svetskim sajmovima obuće u Dizeldorfu i Milanu, te tako stekao nove kupce u Nemačkoj, Holandiji, Velikoj Britaniji, Rusiji, Australiji i svim republikama bivše Jug'e.

Poznati slogan "ZDRAVO, LEPO, FINO.....POLLINO" postao je prepoznatljiv širom sveta

 

Svima vama, i design doodook.net timu Hvala vam i srećna vam kupovina!

Pollino Shoes