Dobrodosli
Kupovna Korpa din.0.00

Nemate artikala u vašoj korpi.

Nase uslugeSlanje & Dostava
   Kupcima iz Srbije, porudžbine isporučujemo kurirskom službom na adresu koju ste naveli prilikom naručivanja, a pošiljke obično putuju 1-3 dana.
TROŠKOVI DOSTAVE
ZA SVE PORUDŽBINE IZNAD 2000din BESPLATNA POŠTARINA! 
Za sve porudžbine čiji je račun manji od tog iznosa cena isporuke iznosi 240,00 din sa PDV-om.
U slučaju povraćaja Kupac snosi troškove transporta robe. 
Pošiljke u kojima je naznačeno da primalac plaća poštarinu, nećemo prihvatati. 

 

Privatnost & Sigurnost
Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoćtih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. U ime POLLINO DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Pollinu odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

Povraćaj & Zamena
Svi artikli su pre predaje kuririma detaljno pregledani i u ispravnom stanju isporučeni. Nakon primanja pošiljku obavezno raspakujte i pregledajte i ukoliko primetite oštećenja nastala u transportu odmah nas obavestite o tome. Kurir će nam vratiti oštećenu pošiljku, a Vama će biti poslata nova pošiljka. Ukoliko sadržaj pošiljke ne odgovara vašoj porudžbini, vratite nam pošiljku, a mi ćemo Vam poslati željene artikle o našem trošku. Ukoliko niste zadovoljni ispravnim proizvodom, možete ga uz prethodni dogovor vratiti, prema postojećem zakonu Republike Srbije o reklamacijama. Troškove transporta artikala, koje želite da stavite na reklamaciju snosite vi, kao kupac. U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, POLLINO je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj na račun korisnika kartice. Sve reklamacije vašeg proizvoda prijavite POLLINU na E-mail: info[AT]pollinoshoes.com

 

Naručivanje
Da bi mogli da naručite proizvode neophodno je da se registrujete popunjavanjem formulara za registraciju. Kada pronađete proizvod koji želite da naručite, kliknite na njegovu sličicu ili naziv pored sličice da uđete na stranu sa detaljnim prikazom ili na dugme "Dodaj u korpu" ukoliko želite odmah da kupite. Klikom na link "Kupovna Korpa" ili "Plaćanje" u gornjem desnom uglu pristupate vašem izboru proizvoda i bićete u mogućnosti da ispratite ceo daljni proces klikom na dugme "Nastavi Kupovinu". Možete dalje birati adresu isporuke-slanja, adresu plaćanja kao i da štampate vašu porudžbinu i još puno opcija vam stoji na raspolaganju. Iskoristili bi priliku da vas još jedanput podsetimo da: "Prava i obaveze (uslovi online prodavnice) tiču se svih transakcija obavljenih sa Vama, potrošačem, kada kupujete u internet prodavnici POLLINO. Molimo Vas da ih pročitate pažljivo pre nego što izvršite Vašu porudžbinu i odštampate kopiju za Vaše buduće korišćenje: Poručivanjem na našem shop sajtu Vi prihvatate i slažete se sa ovde izloženim uslovima i obavezama koji će zajedno činiti ugovor izmedju Vas i Pollino d.o.o. Beograd, Srbija. Uslovi online prodavnice iz ovog dokumenta odnose se na Pollino internet prodavnicu i nalaze se na internet adresi www.pollinoshoes.com. Uslovi online prodavnice iz ovog dokumenta su predmet Zakona Srbije i iskljucivo srpskih sudova. Ukoliko se bilo koji od Uslova online prodavnice smatra protivzakonitim, beskorisnim ili iz bilo kog razloga nefunkcionalnim, tada će Uslovi online prodavnice biti raskinuti i nece uticati na punovažnost preostalih Uslova online prodavnice iz ovog dokumenta.

 

Plaćanje, Cenovnik & Promocije
Promocije i novi proizvodi će biti dostupni sa vremena na vreme na našoj web stranici, za koje ćete takođe biti obavešteni putem e-maila, ako ste registrirani na naš Novosti (newsletter)
Isporuka se vrši putem kurirske službe Royal Express, na adresu koju ste naveli prilikom naručivanja. Ukoliko prilikom isporuke ne budete kod kuće, kurir će vas kontaktirati na mobilni telefon. Plaćanje se vrši prilikom isporuke, a pošiljku će pratiti i naš račun, kao i garancija (ako ono što ste naručili podleže garanciji). Kuriru plaćate iznos koji je na računu - i dostavne troškove Royal Express-a. Takođe, od kurira obavezno tražite račun, koji prati svaku našu pošiljku. Inače, prilikom slanja pošiljke dobićete i naš automatski email, što vam je znak da mošete da očekujete isporuku - u rooku od 1-3 dana. Na ekranu gde ostavljate svoje lične podatke imate polje za komentar, molimo da tu upišete sve bitne napomene. Ipak, imajte u vidu da isporuku vrši kurirska služba, tako da je potrebna i doza fleksibilnosti.

 

Pregled porudžbina
Kada ste registrovani korisnik našeg website-a, prijavom na vaš nalog na linku "Moje Porudžbine" možete pratiti i pregledati istoriju vaših porudžbina, kao i status trenutne porudžbine i njen progres. Da li je u toku, isporučena kao i da reorganizujete sadržaj vaše korpe, i mnoge druge mogućnosti.

 

Ažuriranje informacija o nalogu
Nakon prijave tačnije unosa vaših informacija, korisničke šifre i imena naloga, bićete u mogućnosti da pristupite vašem panelu kliom na link "Moj Nalog" u gornjem desnom uglu. Na Moj Nalog Panelu imaćete dostupne opcije za pregled porudžbina, informacije naloga, Imenik - adresar, Moje preporuke, Moje oznake, Moja Lista Želja itd. Podaci koji se prikazuju u okviru polja „Moj Nalog“ predstavljaju kratak rezime vašeg naloga. Da biste videli pun profil, izaberite svaku od navedenih stavki pojedinačno, gde ćete biti u mogućnosti da promenite/unesete nove podatke. Radi što boljeg uzajamnog iskustva molimo vas da uneste ispravne podatke i redovno ažurirate svaku promenu, recimo adrese telefona i sl. Samim tim i nama omogućujete da vam kupovinu i boravak na našem wesite-u učinimo maksimalno prijatnom i kvalitetnijom